BETON

Beton til alle typer byggeri

Lemvig Beton kan levere beton til alle typer byggeri. Vi er certificeret efter altid gældende produktstandard. Det ligger os meget på sinde at producere og levere beton med et meget højt serviceniveau.

Vort motto er ”Beton til tiden”. Vi har meget dygtige og engagerede medarbejdere, som vil gøre alt for at servicere vores kunder på bedste vis.

Vi kan levere beton i alle styrkeklasser: 08, 12, 16, 20, 25, 30, 35 og 40 samt miljøklasserne P, M, A og E.

 

Båndbiler, sættevogne og betonpumper

Lemvig Beton har alt det nødvendige materiel til arbejdet med beton. Vi har 4 båndbiler, som alle er forsynet med udlæggerbånd, der kan aflæsse betonen på en afstand af 15-17 meter fra bilen og udskudsbånd, der kan udskydes fra 2 til 4 meter.

Vi har en sættevogn uden bånd til at levere beton med og en betonpumpe. Vognene har en kapacitet fra 8 m3 til 11 m3.

Ved de mere specielle byggerier opstår der ofte et behov for individuelt tilpassede betontyper, og også her er vi leveringsdygtige. Vi leverer ofte beton, hvor recepter tilrettes efter de forskellige krav, som vores kunder stiller.

 

Produktcertificeret af Bureau Veritas

Lemvig Beton A/S er produktcertificeret af Bureau Veritas, som kontrollerer ved stikprøvekontrol, at leverancerne og produktionsapparat er i overensstemmelse med gældende normer. Lemvig Beton A/S er leverandør i færdigbeton efter norm DS/EN 206-1 og DS 24246.

Bureau Veritas certifikation

Lemvig Beton, betonbil foran bygning

KONTAKT

Bent Gatten Larsen, teknisk direktør

Bent Gatten Larsen
Teknisk direktør

97 82 05 11
23 32 45 81
 bgl@lemvig-beton.dk

Asbjørn Hede Pedersen, blandemester

Asbjørn Hede Pedersen
Betonlaborant

97 82 05 11
23 32 51 23
 lab@lemvig-beton.dk