INDUSTRIRENOVATION

Vi håndterer stort set alt industriaffald

NVF Renovation købte i 2005 Genbrugscenteret ud af det fælles kommunale indsamlingssystem for indsamling af genanvendeligt erhvervsaffald.

NVF Renovation tilbyder håndtering af næsten alle typer industriaffald. Vi kan tilbyde næsten alle typer containere og beholdere.

Fra vores kunder, som både er offentlige og private virksomheder i hele det nordvestjyske område, modtager og indsamler vi genanvendeligt erhvervsaffald. Efter modtagelse af affaldet på genbrugscenteret sørger vores personale for at materialerne bliver håndteret og opbevaret optimalt, så vi opnår den bedst tænkelige pris og den sikreste afsætning.

Alle indsamlede materialer bliver vejet enten ved afhentning eller når det bliver læsset af på vores adresse. Værdien af de indsamlede materialer bliver herefter afregnet til den enkelte kunde én gang i kvartalet. Det er således kun udgiften til transport og behandling  vore kunder bliver faktureret for.

Alle vores biler har monteret vægt, så der afregnes for alle affaldstyper efter vægt til altid gældende takster på de forskellige modtageanlæg. Containertømninger afregnes efter en fast tømningspris afhængig af containerstørrelse.

Hvert år i februar/marts måned tilsendes bevis for miljørigtig og korrekt bortskaffelse af din virksomheds affaldsproduktion. Specifikationen kan benyttes overfor kommunale og offentlige myndigheder som dokumentation og til grønt regnskab.

KONTAKT

Afdelingsleder

Claus Birch Jensen
Afdelingsleder

97 82 05 11
cj@lemvig-beton.dk