Luftfoto af Lemvig Beton

Vi håndterer stort set alle typer affald

NVR Renovation er en del af det familieejede firma Lemvig Beton A/S grundlagt i 1972.

I 1992 overtog fætrene Bent Gatten Larsen og Kristian Berthelsen virksomheden efter deres forældre. Virksomheden har forstået at følge udviklingen i branchen og NVF Renovation købte i 2005 Genbrugscenteret ud af det fælles kommunale indsamlingssystem for indsamling af genanvendeligt erhvervsaffald.

NVF Renovation tilbyder håndtering af næsten alle typer industriaffald. Vi kan tilbyde næsten alle typer containere og beholdere.

Fra vore kunder, som både er offentlige og private virksomheder i hele det nordvestjyske område, modtager og indsamler vi genanvendeligt erhvervsaffald. Efter modtagelse af affaldet på genbrugscenteret sørger vores personale for at materialerne bliver håndteret og opbevaret optimalt, så vi opnår den bedst tænkelige pris og den sikreste afsætning.

Alle indsamlede materialer bliver vejet enten ved afhentning eller når det bliver læsset af på vores adresse. Værdien af de indsamlede materialer bliver herefter afregnet til den enkelte kunde én gang i kvartalet. Det er således kun udgiften til transport og behandling vore kunder bliver faktureret for.

Alle vore biler har monteret vægt, så alle affaldstyper afregnes efter vægt til altid gældende takster på de forskellige modtageanlæg. Containertømninger afregnes efter en fast tømningspris afhængig af containerstørrelse.

Hvert år i februar/marts tilsendes bevis for miljørigtig og korrekt bortskaffelse af din virksomheds affaldsproduktion. Specifikationen kan benyttes overfor kommunale og offentlige myndigheder som dokumentation og til grønt regnskab

FIRMAETS HOLDNINGER

•    Synlig og dynamisk ledelse med faste målsætninger
•    Vedligeholde, udvikle og pleje vore dygtige og engagerede medarbejdere.
•    Et tæt samarbejde med vore kunder, således at vi sikrer en ensartet høj kvalitet.
•    Fair behandling af konkurrenter/kollegaer.
•    Det man siger – er det man gør.
•    Vi er positive, fleksible og engagerede.

VORES LEDELSE

Kristian Berthelsen, direktør

Kristian Berthelsen
Administrerende direktør

Kristian har været i virksomheden i over 25 år. Han har prøvet næsten alle funktioner i virksomheden, fra laborant til renovationsmedarbejder. I 1992 overtog Kristian virksomheden sammen med Bent. I det daglige er fokusområderne administration og miljøafdelingen.

Bent Gatten Larsen

Bent Gatten Larsen
Teknisk direktør

Bent har været i firmaet altid, undtaget med en afstikker, hvor han blev uddannet mekaniker. Han overtog i 1992 virksomheden sammen med Kristian. I det daglige er fokusområderne værkstedet, vognmand- og beton-afdeling.