Lemvig beton luftfoto

VORES HISTORIE

Det familieejede firma Lemvig Beton A/S har siden 1972 arbejdet med at producere beton til alle typer byggerier.

I 1992 overtog fætrene Bent Gatten Larsen og Kristian Berthelsen virksomheden efter deres forældre. Virksomheden har forstået at følge udviklingen i branchen og kan således levere kvalitetsbeton til alt slags byggeri.

Sideløbende er en række andre kompetencer og specialer blevet udviklet, så man i dag beskæftiger sig med langt flere arbejdsområder.

Firmaet er opdelt i tre forskellige afdelinger: betonafdeling, vognmandsforretning og miljøafdeling (NVF Renovation) med firmarenovation, makulering og genbrugsafdeling.

Lemvig Beton A/S fokuserer løbende på at forbedre såvel produkter som services. Uanset hvilken afdeling man som kunde er i kontakt med, kan man være sikker på at få en seriøs samarbejdspartner.

FIRMAETS HOLDNINGER

•    Synlig og dynamisk ledelse med faste målsætninger
•    Vedligeholde, udvikle og pleje vore dygtige og engagerede medarbejdere.
•    Et tæt samarbejde med vore kunder, således at vi sikrer en ensartet høj kvalitet.
•    Fair behandling af konkurrenter/kollegaer.
•    Det man siger – er det man gør.
•    Vi er positive, fleksible og engagerede.

VORES LEDELSE

Kristian Berthelsen, direktør

Kristian Berthelsen
Adminstrerende direktør

Kristian har været i virksomheden i mere end 25 år. Han har prøvet næsten alle funktioner i virksomheden, fra laborant til renovationsmedarbejder. I 1992 overtog han virksomheden sammen med Bent. I det daglige er Kristians fokusområder administration og miljøafdelingen.

Bent Gatten Larsen, teknisk direktør

Bent Gatten Larsen
Teknisk direktør

Bent har været i firmaet altid, undtaget med en afstikker, hvor han blev uddannet mekaniker. I 1992 overtog han virksomheden sammen med Kristian. I det daglige er Bents fokusområder værkstedet, vognmand- og beton-afdelingen.